Před pár týdny jsem se

Před pár týdny jsem se rozhodla k velkému kroku, a to uvolnit svůj byt k pronájmu. V současné uspěchané době, kdy člověk nemá čas a po pravdě má i jisté obavy z pronajímání bytu, který si několik let hýčká, jsem se rozhodla využít služeb První kutnohorské reality s.r.o., konkrétně tedy pí. realitní makléřky Sylvie Vrbické, se kterou jsem byla v kontaktu již v minulosti ohledně bytového designu a věděla jsem, že se obracím na tu pravou osobu. Následný proces byl díky vysoké profesionalitě velmi rychlý, s pí. Vrbickou jsme probraly veškeré mé představy o budoucích podnájemnících a domluvily se na konkrétních podmínkách. Byla jsem vděčná i za pořízenou fotodokumentaci bytu, která se již následný den objevila na webových stránkách spolu s inzerátem na pronájem bytu.
Pí. Vrbická vyřídila veškerou komunikaci s potencionálními zájemci a ihned domluvila prohlídku bytu, který byl pronajmut ještě v první den samotné prohlídky. Na poslední schůzce jsme již s budoucími podnájemníky podepsali připravenou smlouvu a každá ze zúčastněných stran dostala k dispozici jeden výtisk.
Jsem opravdu vděčná, že jsem se rozhodla oslovit pí. Sylvii Vrbickou a celkově využít služeb První kutnohorské reality s.r.o.

Mgr. Sedláčková