Profesionálky v oboru realit

Prodej domu jsem realizoval poprvé, proto jsem neměl tušení, co vše je potřeba vyřešit a zařídit. Na doporučení kamaráda jsem se obrátil na realitní kancelář První kutnohorské reality s.r.o., konkrétně na pí. Mgr. Silvii Krupkovou, která si na pomoc s prodejem vzala pí. Sylvii Vrbickou.
Prodej domu nebyl snadný hned z několika důvodů. Za prvé byl realizován v době, kdy cena hypoték skokově vzrostla a ceny nemovitostí padaly dolů, s čímž si Silvie a Sylvie poradily perfektně a hledaly argumenty, proč dům nezlevňovat pod jeho hodnotu. Dalším ztížením prodeje byl fakt, že jsem v domě potřeboval i nadále bydlet, před prohlídkami tedy bylo nutné dům připravit. Dovézt a rozmístit doplňky, aby interiér vypadal tak jako na fotkách, což bylo fyzicky i časově náročné a takto bylo realizováno nespočetně prohlídek. I přesto byla Sylvie vždy usměvavá a plná chuti nemovitost znovu a znovu prezentovat.
Dům byl prodán za férovou cenu a tak se veškerá vložená energie do prodeje proměnila v radost, že tento nelehký úkol je za námi všemi. Chtěl bych oběma profesionálkám v oboru ještě jednou poděkovat za skvěle odvedenou práci a já mám jasno v tom, na koho se příště obrátím.

Martin Coufal