Prodej pozemku se stavebním povolením u Prahy

5 907 000 Kč

00244

ID nemovitosti

464 m2

Velikost

Popis

Hledáte bydlení u Prahy za výhodnou cenu ? Nabízíme Vám stavební pozemek v obci Škvorec o výměře 464m2. Pozemek nabízíme s kompletní projektovou dokumentací a stavebním povolením. Ušetříme Vás tak veškeré byrokracie a čekání. Pozemek je kompletně zasíťován, tzn. vodovod, plynovod, elektřina a kanalizace. Výhodou pozemku je krátká dojezdová vzdálenost do centra Prahy.

V nabídce je projektová dokumentace, určená pro stavbu rodinného dvoupodlažního domu o dispozici 5+1 s užitnou plochou 160m2, ideální pro střední i větší rodinu. Odhadovaná celková cena dvojdomu přibližně 12 mil. Polovina domu tedy 6 mil (plus cena pozemku). Pro srovnání se ceny novostaveb v této lokalitě pohybují běžně okolo 15 mil.

Městys Škvorec je klidné místo, spadající pod okres Praha-východ. Najdete zde mnoho krásných míst a památek, jako nádherný renesanční zámek či barokní kostel. Pozemek se nachází v ulici Slunečná. Ulice je situována v obytné a klidné části. V obci se nachází základní občanská vybavenost – úřad, pošta, obchod s potravinami, škola, školka. Obec se nachází mezi Říčany a Úvaly.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se mi ozvat. Pozemek je volně přístupný kdykoliv. Samozřejmostí je ale i osobní prohlídka s makléřem. S financováním této nemovitosti Vám rád pomohu.


We offer you a building plot in the village of Škvorec with an area of 464 m2. We offer the land with complete project documentation and a building permit. We will save you all the bureaucracy and waiting. The land is completely networked, i.e. water supply, gas pipeline, electricity and sewage. The advantage of the plot is the short driving distance to the center of Prague.

The offer includes project documentation, intended for the construction of a two-story family house available 5+1 with a usable area of 160m2, ideal for medium and larger families.

The town of Škvorec is a quiet place, falling under the Praha-východ district. You will find many beautiful places and monuments here, such as a beautiful Renaissance castle or a Baroque church. The land is located in Slunečná street. The street is located in a residential and quiet area. The village has basic amenities – office, post office, grocery store, church, school. The village is located between Říčany and Úvaly.

If you are interested in our offer, do not hesitate to contact me. The land is freely accessible at any time. A personal inspection with a broker is also a matter of course. I will be happy to help you with the financing of this property.

Adresa

Adresa: Slunečná, Škvorec
  • Země: Czech Republic
  • Město: Škvorec
Otevřít v Google Maps
  • ID nemovitosti 00244
  • Cena 5 907 000 Kč
  • Typ nemovitosti Na prodej
  • Velikost 464 m2
  • Kategorie Pozemky Bydlení
  • Lokalita Slunečná, Škvorec
  • Okres Praha-východ
  • Plocha 464 m²

Kontakt

Jakub Mejstřík

realitní makléř
+420 775 707 302
jakub@khreality.cz
Další nemovitosti