Prodej stavebního pozemku v obci Kutná Hora

5 659 000 Kč

00242

ID nemovitosti

1 132 m2

Velikost

Popis

Nabízíme Vám pozemek o výměře 1.132 m2, nacházející se v klidné části Kutné Hory. Pozemek je připravený pro stavbu Vašeho vysněného rodinného domu. Zbývá pouze zažádat o stavební povolení. Na kraji pozemku elektrický pilíř, vodovod a kanalizace. K dispozici veškerá dokumentace.

K pozemku vede přístupová obecní, osvětlená komunikace. Pozemek se nachází v městské části Sedlec, nově vzniklé a klidné ulici s názvem U Kola. Orientovanost na jižní stranu. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti. Dojezdová vzdálenost – Kolín 10 min., Čáslav 15 min., Praha – Černý Most 45 min.

Pozemků obecně v Kutné Hoře není mnoho a bude stále méně. Proto může být koupě nejen dobrou příležitostí pro stavbu Vašeho domu, ale i skvělou investicí. S každoročním navyšováním cen nemovitostí, a stále menším počtem pozemků v této lokalitě, Vám koupě zaručí lukrativní uložení peněz a jejich zhodnocení.

Pozemek je volně přístupný kdykoliv. Samozřejmostí je ale i osobní prohlídka s makléřem. S financováním této nemovitosti Vám rád pomohu.


We offer you a plot of land with an area of 1.132 m2, located in a quiet part of Kutná Hora. The land is ready for the construction of your dream family home. All that remains is to apply for a building permit. Complete networking: sewerage, water conduit, electricity. All documentation is available.

Access to the land is by a municipal, illuminated road. The land is located in the Sedlec district, a newly created and quiet street called U Kola. Orientation to the south side. All amenities nearby. Driving distance – Kolín 10 min., Čáslav 15 min., Prague – Černý Most 45 min.

In general, there are not many plots of land in Kutná Hora and there will be fewer and fewer. Therefore, the purchase can be not only a good opportunity for building your house, but also a great investment. With real estate prices increasing every year, and the number of plots in this location becoming smaller and smaller, the purchase will guarantee you a lucrative saving of money and its appreciation.

The land is freely accessible at any time. A personal inspection with a broker is also a matter of course. I will be happy to help you with the financing of this property.

Adresa

Adresa: U Kola, Kutná Hora
  • Země: Czech Republic
  • Město: Kutná Hora
Otevřít v Google Maps
  • ID nemovitosti 00242
  • Cena 5 659 000 Kč
  • Typ nemovitosti Na prodej
  • Velikost 1 132 m2
  • Kategorie Pozemky Bydlení
  • Lokalita U Kola, Kutná Hora
  • Okres Kutná Hora
  • Plocha 1.132 m²

Kontakt

Jakub Mejstřík

realitní makléř
+420 775 707 302
jakub@khreality.cz
Další nemovitosti